Rólunk

A Big-Trak Trade traktor- és mezőgazdaságigép-szerviz traktorok, kombájnok, teleszkópos rakodók és mezőgazdasági gépek elektromos rendszereinek műszeres vizsgálatával, szervizelésével és kalibrálásával foglalkozik.

Cégünk professzionális Texa szoftver alapú diagnosztikai eszközei lehetőséget nyújtanak hibakód olvasásra, törlésre, rendszer állapot leolvasásra,  komponensek aktiválására és beállítására. Cégünk az igényekhez igazodóan a régióban hiánypótló szolgáltatást nyújt.

A gépek állapotfelmérése, diagnosztizálása a szolgáltatást igénybe vevőnél történik, A helyszínre érkezést követően az Ön gépének tartózkodási helyén végezzük el a szervizelést, mely rugalmas megoldás váratlan meghibásodás vagy körülményes szállítási lehetőségek esetén.

A régióban rengeteg mezőgazdasági őstermelő és vállalkozó rendelkezik modern mezőgazdasági géppel, melyek hibájának megállapítása csak elektronikusan, céleszközzel történhet, ebből adódóan az ilyen fajta tevékenységre nagy igény van.

A vállalkozásom fő tevékenysége a mezőgazdasági gépek elektronikai diagnosztizálása és szervizelése, melynek keretében kiszállással a helyszínen végzem el a modern mezőgazdasági gépek számítógépes diagnosztikáját, hibakód olvasását, valamint az új alkatrészek vagy újonnan vásárolt munkaeszközök kalibrálását, alapbeállítását.